Scholentoernooi woensdag 20 februari 2019

UPDATE 11-02: De inschrijving is gesloten omdat we vol zitten 🙂

In verband met grote succes in 2017 en 2018, organiseren wij in 2019 weer een badminton scholentoernooi.

Vanaf donderdag 10 januari verzorgen wij op alle Goorse basisscholen een badmintonles voor de groepen 6 – 7 – 8. Dit wordt gegeven tijdens de reguliere gymlessen. Vond jij de badmintonles leuk en heb jij daardoor zin gekregen in een gezellig en sportief ochtendje badmintonnen, samen met je vriend of vriendin? Dat kan!

In de voorjaarsvakantie op woensdag 20 februari organiseren wij een badmintontoernooi in sporthal de Mossendam voor alle kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de Goorse basisscholen.  Kinderen uit Goor die in groep 6-7-8 op een basisschool buiten Goor zitten, zijn natuurlijk ook harte welkom en kunnen zich via onderstaande link inschrijven. Het toernooi begint om 9.00 uur en eindigt om 13.00 uur.

Je speelt steeds samen met je vriend of vriendin, dus geef je met z’n 2-en op. Voor rackets en shuttles wordt gezorgd, je hebt alleen een sportieve outfit en (binnen)sportschoenen nodig.

Tijdens deze ochtend laten top-jeugdspelers zien wat ze kunnen en krijg je handige tips voor als je zelf ook een topspeler wilt worden of gewoon wat beter badminton wilt leren spelen.

Verder zorgen wij voor drinken, een broodje, iets lekkers en een leuk aandenken aan deze gezellige ochtend. De kosten zijn €2,- per persoon. Neem dit mee op 20 februari.

Aanmelden? Vul het formulier in op schooltoernooi.bcuniongoor.nl voor 14 februari. De vorige jaren was de opkomst groot, dus schrijf je snel in! Inschrijving gaat op binnenkomst van aanmelding en vol=vol.

Wij hopen dat jullie je met veel teams aanmelden!! Dat het maar weer een erg gezellige ochtend mag worden!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.