Informatie scholentoernooi

Informatie voor de deelnemers aan het scholentoernooi. Het onderstaande bericht is ook per mail verzonden aan alle deelnemers.

Er komen maar liefst 68 kinderen dus het gaat zeker een gezellige ochtend worden.
Omdat het al een tijdje geleden is dat je de informatiebrief vanuit de schooltraining gekregen hebt, zetten we nog even alle informatie op een rij.

Wij verwachten je woensdag 22 februari om 8.45 uur in de kantine van sporthal de Mossendam. Stipt om 9.00 uur start het toernooi en zal duren tot 13.00 uur. Je speelt alle wedstrijden steeds samen met je vriend of vriendin.

Graag meenemen:

–  Sportkleding, (binnen)sportschoenen

–  € 2,-

–  Goed humeur

Wij zorgen voor een racket en voor drinken, een broodje, iets lekkers en een leuk aandenken.   Om 10.30 uur komen nog  2  top-jeugdspelers een demonstratie geven en  krijg je handige tips voor als je zelf ook een topspeler wilt worden of gewoon wat beter badminton wilt leren spelen.

Deze ochtend willen wij enkele foto’s maken voor op facebook en onze website. Als jij of je ouders dit liever niet willen, dan voordien graag per mail aan ons laten weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Bij vragen kan contact opgenomen worden met: secretariaat@bcunion.nl  Op de ochtend zelf kan gebeld worden met de sporthal: 0547-272712

Tot aanstaande woensdag! Wij hebben er zin in.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.